BEAUTYSALON DESTINO - U VOELT ZICH HERBOREN NA EEN BEZOEK AAN BEAUTYSALON DESTINO
over ons
Sinds januari 2006 is Beautysalon Destino gevestigd aan de Connorstraat 14 te Linne. IK, Betsy Sanders-Slabbers heb me naast diverse schoonheidsbehandelingen gespecialiseerd in de Shiatsu kosmetiek therapeutische massages en aromatherapie.
 
 
Shiatsu is een Japanse drukpuntmassage die blokkades  in het lichaam opheft en tevens zeer ontspannend werkt.
Shiatsu is een vorm van manuele therapie die bestaat uit het geven van druk ( m.b.v. de duimen, vingers en handpalmen) rotaties en dergelijke, teneinde de gezondheid van een slecht functioneren van de inwendige organen te bevorderen/handhaven en een groot aantal ziekten te behandelen.
Een Shiatsu behandeling werkt bij klachten zoals hoofdpijn, rugpijn, slapeloosheid, spierpijn, zenuwpijn, spanningen en geestelijke ongemakken.Het mooie is dat je het effect van de behandeling al snel kunt merken, bijvoorbeeld omdat de spijsvertering verbetert of omdat slaap- en concentratiestoornissen verdwijnen.
Shiatsu is een oude Japanse therapie en werkt aan de oorzaak en niet alleen aan het symptoom. Het op de juiste plaatsen drukpuntmassage uit te oefenen zorgt ervoor dat het probleem door het lichaam/persoon zelf wordt opgelost.
In al mijn behandelingen, zo ook de gezichtsbehandelingen als de cosmetische voetverzorging en manicure is de Shiatsu massage verwerkt.
 
 
Sinds 2006 ben ik werkzaam als aromatherapeute in mijn salon, wat inhoudt dat ik uitsluitend met natuurlijke etherische olien en grondstoffen werk. Ik vervaardig individueel op de huid een dag of nachtcreme, terwijl U heerlijk ontspannen in de behandelstoel vertoeft onder een heerlijke pakking. De cremes worden vervaardigd op basis van streng geselecteerde, natuurlijke grondstoffen zoals vitamine E, A en F en natuurlijke etherische olien.
Verder wordt een hele nieuwe lijn van natuurlijke producten vervaardigd van bodycremes tot hand en voetcremes.
 
 
 
 
 
 
Locatie
 
 
Connorstraat 14
 
Linne, 6067 HE
Tel.  06-46918583

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.